Medlemsbrevet

På den här sidan publicerar SFÖAK medlemsbrevet. I brevet kan du bland annat läsa om de frågor som SFÖAK:s styrelse för tillfället arbetar med. Skribenter är styrelsemedlemmarna.


Bästa SFÖAK-medlemmar!

En ny termin har tagit fart och vi ser tillbaka på en unik kirurgvecka i Göteborg! Några av våra symposier refereras i det nya numret av Svensk Kirurgi och glöm inte att plattformens material ligger på nätet ett tag till om du vill ta del av det i efterhand.

SFÖAKs nya styrelse består av Linda Hauge (ordförande), Oskar Hemmingsson (vetenskaplig sekreterare), Martin Jeremiasen (kassör) och ledamöterna Ulrika Smedh, Erik Stenberg, Poya Ghorbani och Staffan Törnudd.

Vi kommer att samlas för ett internat om två veckor och lägga upp planering för SFÖAK-dag, kirurgvecka med mera. Maila gärna vetenskapligsekreterare@sfoak.se om du vill ge feedback på årets aktiviteter eller förslag på ämnen att diskutera nästa år!

Oskar Hemmingsson.

Avslutningsvis vill vi återigen gratulera Andrianos Tsekrekos, Karolinska Institutet, till årets SFÖAKs-stipendium för sina studier med titeln; ”Combined modality treatment of advanced gastric cancer: aspects on standardisation of the assessment of tumour regression grade and the role of minimally invasive surgery.”

Hälsningar

Oskar Hemmingsson, vetenskaplig sekreterare


Arkiv

2021

2020

2019

 

Kontakt

Postadress: SFÖAK, Svensk Förening för Övre Abdominell Kirurgi, c/o Linda Hauge, Centralsjukhuset, Kirurgklinikens administration, 651 85 Karlstad.

ordforande@sfoak.se

Webbredaktör: info@sfoak.se

Bli medlem

Medlemskap i föreningen är kostnadsfritt under första året. Därefter kostar det 200 kr per år. Ansök om medlemskap i SFÖAK

Ny epost-adress?

Glöm inte som medlem att anmäla ny e-postadress till Sföak.

Sänd din nya epost-adress till: kassor@sfoak.se och info@sfoak.se