Medlemsbrevet

På den här sidan publicerar SFÖAK medlemsbrevet. I brevet kan du bland annat läsa om de frågor som SFÖAK:s styrelse för tillfället arbetar med. Skribenter är styrelsemedlemmarna.


April 2023

Erik Stenberg.

Bästa SFÖAK-medlemmar!

Vintern har dröjt sig kvar och vi är väl många som längtar efter vår. Idag skiner ändå solen här i Örebro vilket kanske kan tolkas som att våren ändå är på väg. 

Ett annat tydligt vårtecken är att SFÖAK-dagen börjar närma sig. I år är ämnet för dagen ”Cutting Edge – Kirurgi i framkant, evidens och etik” och hålls på Svenska Läkaresällskapet i Stockholm den 28 april. Anmälan till kassor@sfoak.se. Program och mer information finns tillgängligt på SFÖAKs hemsida www.sfoak.se.

Även Kirurgveckan i Örebro närmar sig så sakteliga. SFÖAKs program ligger i år huvudsakligen måndag till onsdag. Vi tror och hoppas att det skall bli ett program som tilltalar många. Den 1 april öppnar anmälan till Kirurgveckan. Det finns fortfarande tid att skicka in abstracts fram till deadline den 17 april.

Slutligen vill vi påminna om att sista datum för ansökan om SFÖAKs resestipendium om 15 000 kr är den 31 mars.

Väl mött på SFÖAK-dagen och Kirurgveckan!

SFÖAKs styrelse genom Erik Stenberg


Arkiv

2023

2022

 

Kontakt

Postadress: SFÖAK, Svensk Förening för Övre Abdominell Kirurgi, c/o Linda Hauge, Centralsjukhuset, Kirurgklinikens administration, 651 85 Karlstad.

ordforande@sfoak.se

Webbredaktör: info@sfoak.se

Bli medlem

Medlemskap i föreningen är kostnadsfritt under första året. Därefter kostar det 200 kr per år. Ansök om medlemskap i SFÖAK

Ny epost-adress?

Glöm inte som medlem att anmäla ny e-postadress till Sföak.

Sänd din nya epost-adress till: kassor@sfoak.se och info@sfoak.se