Medlemsbrevet

På den här sidan publicerar SFÖAK medlemsbrevet. I brevet kan du bland annat läsa om de frågor som SFÖAK:s styrelse för tillfället arbetar med. Skribenter är styrelsemedlemmarna.


Juni 2022

Staffan Törnudd.

Sommaren närmar sig och styrelsen jobbar på de sista detaljerna inför Kirurgveckan 2022. Den går som vanligt av stapeln vecka 34, denna gång på Kistamässan i Stockholm. Vi hoppas att vi tillsammans med våra arrangörer, föreläsare och alla er deltagare, kan erbjuda ett brett och spännande program och en rolig vecka.

Vi vill slå ett extra slag för SFÖAK-middagen som under Kirurgveckan är planerad till torsdag kväll.

Årets SFÖAK-dag gick av stapeln 1 april. Det blev en spännande dag som gick i läckagens tecken. Många bra och matnyttiga föredrag presenterades om dessa ofta besvärliga och utmanande tillstånd. Fantastiskt att höra den stora kompetens som finns runt om i kirurg-Sverige. Vi vill rikta ett stort tack till både våra föreläsare och till alla er som deltog.

Även om det känns lite tungt att tänka på hösten redan nu, innan sommaren ens riktigt kommit igång, vill vi bara påminna om att det finns roliga saker att se fram emot såsom möten och kurser. SFÖAK är delaktiga i både bakjourskurser och KUB-kurser. Ta en titt i kalendariet på SFÖAK:s hemsida och håll utkik efter kurs-annonser på hemsidan och i Svensk Kirurgi.

Slutligen vill vi från styrelsens sida önska en riktigt härlig sommar!

Vid pennan,

Staffan Törnudd, styrelseledamot i SFÖAK 


Arkiv

2022

2021

 

Kontakt

Postadress: SFÖAK, Svensk Förening för Övre Abdominell Kirurgi, c/o Linda Hauge, Centralsjukhuset, Kirurgklinikens administration, 651 85 Karlstad.

ordforande@sfoak.se

Webbredaktör: info@sfoak.se

Bli medlem

Medlemskap i föreningen är kostnadsfritt under första året. Därefter kostar det 200 kr per år. Ansök om medlemskap i SFÖAK

Ny epost-adress?

Glöm inte som medlem att anmäla ny e-postadress till Sföak.

Sänd din nya epost-adress till: kassor@sfoak.se och info@sfoak.se