Medlemsbrevet

På den här sidan publicerar SFÖAK medlemsbrevet. I brevet kan du bland annat läsa om de frågor som SFÖAK:s styrelse för tillfället arbetar med. Skribenter är styrelsemedlemmarna.


Februari 2022

Äntligen släpper restriktionerna greppet om oss, åtminstone privat. Allt känns genast lite enklare, lite friare och horisonten ligger öppen för framtidsplanering.

Linda Hauge.

Vi vill passa på att påminna om vårt första fysiska vårmöte på 2 år. Årets SFÖAK-dag har temat läckage. Platsen är Norra Latin i Stockholm och datum är 1 april 2022. Vi ser fram emot att träffas på riktigt och ingen digital version av verkligheten kommer sändas! Ni är alla varmt välkomna, även era ST-läkare. Anmälan via vår vetenskapliga sekreterare Oskar Hemmingsson vetenskapligsekreterare@sfoak.se .
Sista anmälningsdag 4 mars (förlängd anmälningstid)!

Årets Kirurgvecka på Kistamässan, Stockholm går även den av i fysisk form under vecka 34. SFÖAK:s program ligger främst på torsdag och på fredag. Vi är i full gång med detaljerna. Boka av torsdag kväll till årets SFÖAK-middag och börja skissa på era abstract så att vi kan slå tidigare års rekordnoteringar.

Glöm inte bort att påminna era snart färdiga ST-läkare och nyfärdiga specialister att anmäla sig till Specialistexamen i kirurgi. Sista anmälningsdag är 6 april och examina går av stapeln den 6 maj. Se till att uppmuntra era yngre kollegor att söka och se till att fira dem ordentligt när de klarat sin examenstentamen. Anmälan sker via utbildningsportalen.

Hoppas vi ses på SFÖAK-dagen inom kort och på Kirurgveckan på sikt!

Vid pennan,

Linda Hauge


Arkiv

2022

2021

 

Kontakt

Postadress: SFÖAK, Svensk Förening för Övre Abdominell Kirurgi, c/o Linda Hauge, Centralsjukhuset, Kirurgklinikens administration, 651 85 Karlstad.

ordforande@sfoak.se

Webbredaktör: info@sfoak.se

Bli medlem

Medlemskap i föreningen är kostnadsfritt under första året. Därefter kostar det 200 kr per år. Ansök om medlemskap i SFÖAK

Ny epost-adress?

Glöm inte som medlem att anmäla ny e-postadress till Sföak.

Sänd din nya epost-adress till: kassor@sfoak.se och info@sfoak.se