Medlemsbrevet

På den här sidan publicerar SFÖAK medlemsbrevet. I brevet kan du bland annat läsa om de frågor som SFÖAK:s styrelse för tillfället arbetar med. Skribenter är styrelsemedlemmarna.


April 2021

Bästa medlemmar!

SFÖAKs arbete går oförtrutet vidare trots pandemi och vi ser fram emot SFÖAK-dagen och Kirurgveckan!

Vi hoppas att ni alla markerat 23/4 i kalendern då SFÖAK-dagen går av stapeln kl 10.00-13.00. Ämnet är övre abdominala incidentalom och programmet finns på sfoak.se! Där finns också en länk för att ansluta till mötet.

Kirurgveckan har också ett attraktivt program och vi har talare från hela Sverige samt från Frankrike, Storbritannien och Sydafrika. En av höjdpunkterna är att vi står som värdar för årets Ihre-föreläsning där Francois Pattou från Lille ska tala om ”Fatty liver disease and surgery”. Det detaljerade programmet kommer ut inom kort på kirurgveckan.se och SFÖAK har program både måndag och tisdag. Vi har också gjort plats för fria föredrag så missa inte att skicka in ditt abstract – många av er har redan gjort det men för er som inte hunnit har man förlängt deadline till 7/4!

Avslutningsvis vill vi påminna er att söka SFÖAKs forskarstipendium som nu annonseras på hemsidan med deadline 1/6!

Väl mött på SFÖAK-dagen och Kirurgveckan, håll er friska och glad påsk!

SFÖAKs styrelse genom Oskar Hemmingsson


Arkiv

2021

2020

2019

 

Kontakt

Postadress: SFÖAK, Svensk Förening för Övre Abdominell Kirurgi, c/o Christian Sturesson, Patientområde Övre buk K42, Karolinska Universitetssjukhuset, 141 86 Stockholm.

ordforande@sfoak.se

Webbredaktör: info@sfoak.se

Bli medlem

Medlemskap i föreningen är kostnadsfritt under första året. Därefter kostar det 200 kr per år. Ansök om medlemskap i SFÖAK

Ny epost-adress?

Har du ny epost-adress? Glöm då inte att anmäla det till Sföak.

Sänd din nya epost-adress till: kassor@sfoak.se och info@sfoak.se